Празничната украса в Ямбол е почти готова, коледната елха ще грейне до края на седмицата

Община Ямбол поетапно монтира празничната коледна и новогодишна украса в града, която тази година е допълнена с нови изненади. Със светещи елементи е украсена  централната градска част, сградите на Народно читалище „Съгласие-1862“ и на Общината, както и елхите пред кметството. От днес пред елхата на Община Ямбол са подредени фигури, които ще радват малки и големи жители и гости на града – пингвини и Олаф от „Замръзналото кралство“.

До края на седмицата ще бъдат запалени и светлините на коледната елха, която също е допълнена с нови елементи. Поради въведените противоепидемични мерки тази година празничното събитие ще бъде излъчено на живо в официалната страница на Община Ямбол във Фейсбук. 

„С немного средства, но с голямо желание, подновихме украсата в нашия град. Надявам се, че тя ще допринесе за празничното настроение.“, каза кметът на Ямбол Валентин Ревански. Специална изненада към жителите и гостите на Ямбол ще бъде коледната музика, която ще звучи на озвучителна система, която предстои да бъде монтирана в централната част на града.