Поздрав на кмета Валентин Ревански по повод Деня на Ямбол – Свети Дух

Уважаеми съграждани,

 Всяка година Ямбол отбелязва своя ден на християнския празник Свети Дух! Изключително съм щастлив, че отново имам възможността да Ви поздравя с празника на нашия роден град!

Ямбол – това сме ние, всеки един, който живее или носи града в сърцето си! Всеки, който дава своите сили, усърден труд и време за неговото бъдеще.

 И всички нас, заедно, зависи как Ямбол ще изглежда и как ще се развива.

Той идва от древността със славното си минало и в този специален ден ни припомня поводите за гордост, дадени от нашите предшественици.

Смели, родолюбиви и достойни хора! А днес ние сме тези, които трябва да съхраним и да продължим всичко, което е направено от тях.

Нека повярваме, че можем! Можем да пазим града ни чист, можем да бъдем съпричастни към проблемите, да бъдем единни и да си помагаме, искрено да обичаме и да се грижим за Ямбол.  Да се радваме на всичко красиво, което е направено и да го опазим! 

Ще продължим да работим, скъпи съграждани, благодарение на вас, защото вие ни давате сили в моменти на трудности и се надявам, че ни подкрепяте в нашата ежедневна работа. 

Човек трябва да бъде оценяван не по думите, а по делата. Те говорят по-рядко, по-тихо, но винаги по-неопровержимо.

Благодаря и на моя екип, с който заедно влагаме душа и сърце във всичко, което правим! 

Благодаря на дарителите, които днес следват примера, даден ни от нашите предци, вложили средства и труд в изграждането на знакови за нашия град сгради. И днес има хора с добри сърца, които искат да бъдат запомнени от обществото с делата си в името на Ямбол. Благодаря на всички, с които работим и сме единомишленици.

На всички съграждани, които ни  помагат. На тези, които ни показват проблемите – обещавам, че няма да спираме да търсим начин и ще направим всичко за тяхното разрешаване.

 

На всички ямболци желая успехи, мир и благополучие! 

Бъдете здрави и нека Бог да ни пази!

Честит празник! 

 

С уважение,

Валентин Ревански