Още един успешно завършен проект в Ямбол

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и главният счетоводител Диана Тодорова подписаха документите, с които се ще извърши финалното разплащане за ремонта на улица „Руен“. Средствата за обновяване на улицата са осигурени от държавния бюджет.

„Това е още един успешно завършен и въведен в експлоатация обект в Ямбол. Благодарим за подкрепата! Добрата работа между държавната и местната власт в полза на града и хората е изключително важна“, коментира Ревански. Той допълни, че в открит и честен диалог могат да се случват добри неща.

Улица „Руен“ в продължение на няколко мандата беше в изключително лошо състояние преди началото на ремонтните дейности. Реконструкцията включваше пълно възстановяване на пътното платно с два пласта асфалт, обособяване на нови паркоместа, изграждане на нови тротоари и бордюри, както и създаване на комбинирана алея за велосипедно и пешеходно движение.

Преди началото на ремонта, Община Ямбол и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол съвместно извършиха подмяна на главния водопровод и водопроводните отклонения.

default
default