Общо събрание на Регионална асоциация на общините “Тракия”

От 9 до 10 юни, кметът на община “Тунджа” Георги Георгиев и заместник-кметовете Станчо Ставрев, Ели Василева и Георги Чалъков, заедно с представители на бизнеса от общината, ще вземат участие в Общото събрание на Регионална асоциация на общините “Тракия”. Събранието ще се проведе в гр. Созопол. 

В дневния ред се предвижда да бъдат обсъдени отчетът на Управителния съвет, отчетът на Контролния съвет, отчет за изпълнение на бюджета за 2016 г. и приемане на проектобюджет за 2017 г., както и работен план за дейността на РАО “Тракия” през 2017 г.

След Общото събрание (от 18.00 часа) във фоайето на читалище “Отец Паисий” е организирана изложба “Произведено в “Тракия”, в която ще се включат представители на местния бизнес от община „Тунджа“.

В същия ден, но от 19.00 ч., ще се състои Официална церемония за честването на 20-ата годишнина от учредяването на РАО “Тракия”.

На 10 юни 2017 г., в конферентната зала на Хотел Белвил – Дюни ще се проведе Дискусионен форум на тема: “Местно самоуправление, регионално и международно сътрудничество“, с участието на представители на партньорски организации от чужбина.