Независимостта е най-голямото богатство на един народ

115 години  след обявяване независимостта на България ямболци се събраха пред сградата на Общината,за  да отбележат празника.След тържествената церемония единствено социалистите поднесоха венец пред паметника на Васил Левски,който първи защити правото на България да изгради „чиста и свята  Република“ , независима от външен натиск.В едноминутно мълчание пред паметника застанаха народният представител за Ямбол Кристиан Вигенин и кандидатът за кмет на Ямбол от името на коалиция БСП за България д -р Недялка Влахова. А заедно с тях и присъстващите жители и гости на града.  

            В ранния след обед пълномощникът на коалиция „БСП за България“ за Ямбол Калоян Калиманов в присъствието на кандидата за кмет  д-р Недялка Влахова, водачът на листата д-р Райно Георгиев  и част от номинираните  за общински съветници, регистрираха в ОИК необходимите книжа за участие в изборите на 29 октомври 2023 г.

            Коалиция  БСП за България е първата регистрирана политическа сила в Община Ямбол за  избор на кмет и общински съветници в мандат 2023-2027 г. Тя запазва традиционния си облик с участието на представители от ПК „Екогласност“ и ПК „Тракия“. За гражданската квота са определени четири позиции и на тях са поставени само млади хора. В листата,с която ще участва коалицията в предстоящите местни избори се четат имената  на  добре познати лица с доказан опит в работата на общинските съвети и на една млада смяна умни и образовани ямболци, които ще поемат в свои ръце бъдещето на Ямбол.

                                       

ПРЕСЦЕНТЪР на коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ – Ямбол