Националният конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“ удължава срока за участие с още 10 дни

Как виждат децата темата „Пътят е на всички“ в рисунки?

 

Националният конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“ удължава срока за участие с още 10 дни. Причината – засиленият интерес на младите таланти след завръщането им в класните стаи.

„В последните дни получаваме в пъти повече от творческите изяви на децата по темата „Пътят е на всички“, която поставихме малко преди лятната ваканция“, съобщават организаторите на конкурса. 

Крайният срок за регистрация вече е 14 октомври, а как става това е описано подробно в документите за участие на  страницата https://my.dzi.bg/children/. Рисунките трябва да бъдат пратени на адрес гр. София, ул. „Балша“ №3, бл. 8 до две седмици след това. До 14 октомври могат да се подават и заявките за останалите категории – „Компютърна рисунка“ и „Видеоклип“, които също до две седмици след това да бъдат качени на платформата https://my.dzi.bg/children/.

Да припомним – конкурсът е за деца от 6 до 14 години. Хартиените, компютърните рисунки или видеоклиповете трябва да пресъздават по креативен и оригинален начин посланието „Пътят е на всички“. 

Авторите на десетте най-високо оценени рисунки ще получат комплекти моливи за рисуване за следващите си творчески проекти, а училището им ще се сдобие с мултимедиен проектор. Първите трима участници, впечатлили журито със своята компютърна рисунка или видеоклип, ще бъдат наградени с таблети. Отличените творби ще намерят своето място в редица училища – те ще бъдат отпечатани в специален календар за учебната 2019/2020 година.

Състезанието по креативност е част от мащабния проект „Моето ДЗИ“, подкрепящ устойчивия начин на живот сред младите и насърчаващ отговорното им поведение за безопасност на пътя.

Очакваме рисунките на адрес:

За Национален конкурс „Моето ДЗИ”

Рекламна агенция „Ню Момент“

кв. Иван Вазов, ул. Балша 3, бл. 8София, 1000