Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Ямбол

„Съблечи се за вечеря“ от Марк Камолети е спектакъла на Младежки театър „Николай Бинев“, който ще бъде представен пред ямболска публика на 10 юни. Забавна, свежа и изтънчена комедия, така критиците определят спектакъла „Съблечи се за вечеря“. Едно представление, което предизвика смях от сърце с неочаквани обрати, срещи, любовни, роднински и приятелски схеми и всичко това само за 100 минути.

         Бернар тайно е планирал романтичен уикенд с очарователната си парижка любовница Сюзан в идиличната си провинциална къща, недалеч от Париж, докато съпругата му Жаклин отсъства от дома. Бернар е уредил пристигането на изискана готвачка Сюзет, която да осигури вкусни и изкушаващи ястия, които да превърнат подготвяния уикенд в прекрасно изживяване.

         За да бъде всичко убедително пред съпругата му Жаклин, Бернар е поканил и най-добрия си приятел Робер, за да му осигури „алиби“ пред жена му. Всичко звучи перфектно подготвено и нищо не би трябвало да се обърка. Освен ако изцяло не се обърка и алибито на всеки се окаже в конфликт с алибитата на всички останали.

         Настъпва вечер на весело, комично и гарантиращо много смях за публиката объркване, по време на което всички импровизират с бясна скорост в опит да излязат сухи от създалата се ситуация. В схемите ще се включат и още неочаквани гости.

         В спектакъла участват Александър Хаджиангелов, Ния Кръстева, Юлиян Петров, Гергана Христова, Веселина Конакчийска и Георги Гоцин. Преводач и режисьор е  Венцислав Асенов, а сценографията е дело на Теодора Лазарова.

         Спектакълът „Съблечи се за вечеря“ ще бъде представен на 10 юни в залата на ДТ „Невена Коканова“, Ямбол.