Местни избори 2019: Ревански и екип с акция за почистване на изоставено училище

Включете се в почистването на двора на бившия Техникум по автотранспорт в Ямбол! Инициатива на Валентин Ревански и неговия екип 

Екипът на Валентин Ревански отново доказва, че когато има желание, има и начин! 

След поредицата от срещи с ямболлии и споделените от тях проблеми, предстои поредна инициатива в полза на гражданите. 

В свое обръщение към жителите на квартал „Златен рог“ Ревански и неговият екип призовават: 

„Приятели, при една от нашите срещи с вас в „Златен рог“, споделихте проблем, който от години тормози живеещите в квартала. Много от вас определиха поведението и отношението на община Ямбол като неуважително към данъкоплатците. И имате право! 

В изоставената учебна сграда на бившия техникум по автотранспорт в Ямбол, се случват системни нападания, останали „невидяни“ от управниците цели 11 години. 

Това, че имотът е държавен, не оправдава дългогодишното бездействие на общинската администрация. Когато става въпрос за сигурността на гражданите, компромиси не трябва да се правят! 

През изминалите седмици доказахме и показахме, че ние сме хора не на обещанията, а на действията. 

Затова отправяме покана към всеки един от вас! 

Тази събота, в 10.30 ч., ние ще бъдем в двора на изоставеното училище, за да можем да вдъхнем нов живот на това място. 

Ще направим всичко по силите ни, за да може площадката на това, забравено от всички, място да придобие нов, по-приветлив вид. За да може възрастните да минават спокойно на път за работа или магазина, без да се притесняват от скрити в храстите нападатели, а децата да имат свободна площадка за баскетбол, футбол, каране на колело и други игри, защитени от трафика на автомобилите по улиците. 

С тази цел преди дни възстановихме с лични средства осветлението до входа на сградата. 

Имаме и план за развитието на това място, който ще обсъдим заедно с вас в събота. Сега ще му дадем старт с почистването на двора. 

Бъдете с нас и ни подкрепете в тази инициатива, в полза за живеещите в един от най-големите комплекси на Ямбол!“, отправят покана организаторите. 



Купуването и продаването на гласове е престъпление!