Местни избори 2019: Бойко Борисов: ГЕРБ в Ямбол е един и кандидатът ни за кмет е само един, и това е Димитър Иванов!

В Ямбол ще строим и Болница и нова спортна зала

Мощна подкрепа за Ямбол и хората на града, за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов, за кандидатите за общински съветници оказа лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. При посещението си Борисов се срещна с ръководството, членовете на ГЕРБ в Ямбол, симпатизанти и подръжници на политическата сила. „От ГЕРБ има смисъл само ако градим и правим живота на хората по-добър. Постовете никога не са били цел за нас. Допускали сме грешки, но сме понасяли отговорност. Така е и в Ямбол. Бях длъжен да направя промени. Затова нека е ясно – В Ямбол няма две партии ГЕРБ, кандидатът ни за кмет е само един и това е Димитър Иванов”, каза Бойко Борисов.
Заедно с лидера на партията в Ямбол, да подкрепят организацията и кандидата за кмет Димитър Иванов, бяха и Десислава Танева, Димитър Николов, Живко Тодоров и Андрей Новаков.
Успехът в Ямбол на местните избори на Димитър Иванов и ПП ГЕРБ е неизбежен!
Ангажиментите към Ямбол и гражданите на Ямбол от страна на Бойко Борисов са повече от категорични – Ямбол ще има Болница каквато заслужава, ще има Спортна зала, ще има нов околовръстен път. „Поемайте тези ангажименти. ГЕРБ гарантира, че ще продължи да работи Ямбол да се развива с по-бързи темпове”, категоричен бе Борисов. „Ямбол е готов за победа на местните избори. След три загуби в Ямбол, ще бъдем първа политическа сила“, убеден е кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление