Коледната елха грейва на 11 декември в Ямбол с ново лазерно шоу, коледни песни и куклен спектакъл

Община Ямбол кани всички малки и големи жители и гости на града на централния площад на 11 декември в 17:30 часа, за да споделим заедно атмосферата на празничното запалване на светлините на коледната елха.

Грейването на светлините върху 11-метровата кавказка ела до сградата на общинската администрация отново ще е съпътствано с много песни и веселие. Малчуганите ще посрещнат Дядо Коледа с куклено-театралното представление на Държавен куклен театър „Георги Митев“ на спектакъла „Стихотворението“ по сценарий на Венелин Кьосев, режисура на Ангел Попов, музикално оформление Димитър Станков и кукли Недко Данев.

В програмата ще се включи и Детска хорова школа „Проф. Г. Димитров“ с ръководител Весела Пастърмаджиева.

Още по-впечатляващо от предните години, лазерно шоу с анимации и музика, ще допълни празничната атмосфера на събитието. Децата ще поведат обратното броене до запалването на коледните светлини заедно с кмета Валентин Ревански, който ще отправи приветствие към всички жители и гости на града. Сред новите елементи в тазгодишната украса е петметров светещ Дядо Коледа, както и още изненади за най-малките.