Коалицията „ГЕРБ – СДС“ регистрира листата си за народни представители

 

Коалицията „ГЕРБ – СДС“ заяви отново силни позиции с издигнатите кандидати за народни представители в област Ямбол. Коалицията регистрира листа за 31 МИР Ямбол, за парламентарните избори на 11 юли, от осем доказали се професионалисти и личности, който живеят, работят и мислят за Ямбол и областта.

Добре балансирана листа, отворена към хората, с представителство в нея, както на нови млади лица, така и с доказани политически фигури и представители на гражданското общество. Това е впечатлението от регистрираната листа на „ГЕРБ-СДС“. Предложените личности изцяло отговарят на търсенията и исканията на времето и обществото.

Доказан политик, управленец и личност с добро име в обществото е начело на листата на ГЕРБ-СДС. Ексобластният управител Димитър Иванов поема политическата отговорност и повежда обединената листа. 40-годишният магистър по икономика се ползва с широко обществено одобрение. „След поредица добри управленски мандати отново ще заложим на позитивна, градивна кампания, с конкретни идеи и проекти, в диалог с гражданите“, категоричен е Димитър Иванов.

На второ място в листата застава Станислав Говедаров. 40-годишният предприемач бе народен представител в 45-то Народно събрание от Коалиция „ГЕРБ – СДС“.

На трето място влиза общинският ръководител на ПП ГЕРБ в община „Тунджа“, педагогът – Атанас Христов.

Стралджа показа, че държи и залага на професионалисти и прекрасни хора. Многоуважаваният личен лекар от община Стралджа д-р Дора Йовчева е четвърта в листата и отново ще работи за доверието и интересите на своята любима община.

Ново лице в листата на „ГЕРБ–СДС“, но познато от Младежката структура на политическата сила е Волен Дичев. До момента той бе и заместник областен управител.

Още един млад, перспективен човек и професионалист влиза в листата на коалицията. Снежана Делчева – музикален педагог, магистър по стопанско управление, обичан учител от Елхово.

Представител на СДС в листата на Коалицията в тази кампания е Станчо Стоименов – член на Областното ръководство на СДС и на Националния съвет на СДС.

36-годишният магистър по право Николай Костадинов е осми в представената от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ листа с кандидати за народни представители за изборите на 11 юли.

„Това е отбор от отговорни, мотивирани и професионално доказали се хора“, смята и Станислав Говедаров, вторият в листата. С този отбор, с лицата си, с отговорност и конкретни идеи тръгваме за диалог с хората. Заедно продължаваме да работим за европейското развитие на Ямбол и региона“, каза и водачът на листата Димитър Иванов.