Кметът Валентин Ревански поздрави младите спортисти от Баскетболен клуб „Тунджа“ – Ямбол под 16-годишна възраст, носители на Купата на България за 2023 година

На среща в сградата на Община Ямбол младите надежди на ямболския баскетбол, техните треньори и президентът на Баскетболен клуб „Тунджа“ – Ямбол Станислав Говедаров бяха поздравени от кмета на града Валентин Ревански по повод завоюването на Купата на България за 2023 година на среща в сградата на Община Ямбол.
„Искам да благодаря на състезателите, че се потрудиха неимоверно за победата и отново доказаха, че Ямбол ражда отлични състезатели. Благодаря и на треньорите на този отбор, защото знаем, че зад всеки успешен проект стоят и невероятни ръководители,“ каза Валентин Ревански. Той допълни, че въпреки този голям успех, е необходимо младите баскетболисти да продължат да полагат големи усилия и труд, за да развиват своя талант и да продължат успешния път към печеленето на още много отличия.
Президентът на клуба Станислав Говедаров също поздрави младите надежди: „Поздравявам Ви за добрата игра, която показахте. Помнете, че това е една важна стъпка във Вашата кариера, но не забравяйте, че трябва да продължите да се развивате, да учите, защото баскетболът е игра, която изисква много интелект. Помагайте си във всеки един момент, защото сте отбор и трябва да се подкрепяте.“
Треньорите на клуба Стойо Чолаков и Здравко Янчев допълниха, че са благодарни за подкрепата и пълното съдействие от страна на Община Ямбол. Те обещаха да направят всичко възможно, за да оправдаят доверието, което им се отдава.
Състезателите получиха и подаръци – награда за заслужения успех.
След този успех за отбора предстои друг важен турнир – Републиканското първенство по баскетбол във Варна. Община Ямбол пожелава успех и късмет на младите момчета!