Избори 2021: Ямболската листа на „БСП за България“ отива при хората

От Бояново започна обиколката на ямболската листа на „БСП за България“ из региона. Елховското село не е избрано случайно, както казва за него водачът на листата Кристиан Вигенин – „Моето село“. То е родното село на неговата майка, където е прекарвал едни от най-хубавите лета в детството, а сега там го посреща леля му и му създава усещането за уюта на спомена.

Листата на „БСП за България“ отново отива при хората в региона, за да се срещне с тях и да им каже какви конкретни мерки предлага за справяне с кризите.

„Имаме какво да кажем на хората и сме намерили начин да го направим. Пандемията, ограниченията няма да ни спрат. Ще обиколим населените места в областта, ще се срещнем с хората по площадите на открито да им разкажем какво предлага БСП, как ще направим следващото правителство, каква политика трябва да се изпълнява, така че животът да бъде по-добър, да преживеем по-лесно трудностите през следващите месеци“, сподели на тръгване водачът на листата Кристиан Вигенин. Целта на тези обиколки са ямболските кандидати за народни представители да покажат, че има коалиция, има професионалисти, които знаят как да се води политика и на национално, и на регионално равнище, така че България най-после да тръгне напред към икономическо възстановяване, но и да бъде социална държава, която осигурява по-високи доходи и достоен живот за всички“, допълни още зам.-председателят на БСП.

Вчера кандидатите за народни представители от „БСП за България“ – Кристиан Вигенин, Пенка Илиева, Владимир Стоев, Стоян Овчаров и Здравко Златаров успяха да се срещнат с жители на елховските села – Бояново, Мелница, Лесово, Гранитово и Жребино.

Брандираният бус на „БСП за България“, на който може да се види цялата листа и номерът на разумните решения – 33, заедно с кандидатите ще обиколи областта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление