ДТ „Стоян Бъчваров Варна гостува на 13-ти март в Ямбол

Успешната кариера на д-р Мортимър се оказва заплашена от неочакваната поява на неговия син, за чието съществуване той въобще не подозира до този момент. Дилемата „кариера и слава“ или „син и проблеми“ води до безкрайна поредица от лъжи и гафове. Английското чувство за хумор присъства брилянтно в „Бащи, лъжи и още нещо“. И в тази пиеса на автора Рей Куни, дори когато дадена ситуация изглежда изчерпана, той успява така да я завърти, че да извлече максимално забавление от нея. Оригиналност, напрежение, непредвидени ситуации и постоянна динамика карат публиката да следи интригата със затаен дъх. И това е само малка част от анонса за спектакъла, който Варненският театър ще представи в Ямбол на 13-ти март.

За да постигне максимално търсения ефект режисьорът Костадин Бандутов се доверява, както на талантливия сценограф Петър Митев, така и на перфектното изпълнение на актьорите Свилен Стоянов, Валери Вълчев, Милена Кънева, Димитър Мартинов, Веселина Михалкова, Валентин Митев, Биляна Стоева, Полина Недкова, Станислав Кондов, Николай Кенаров, Пламен Георгиев, Теодора Михайлова, Малина Михалкова.

„Всеки човек намира себе си, но в повечето случаи много късно“ казва още Бандутов и със сигурност можем да му вярваме, защото той е режисьор, който успява винаги да открие това „още нещо“, в комедиите на Рей Куни, което ни кара, както  да се забавляваме така и да се замислим над важните неща в живота ни!