Грейнаха светлините на коледната украса пред Община „Тунджа“

През месец декември всички сме в очакване на светлите празници, а коледният дух се усеща силно – с грейналите елхи и с щастливите детски усмивки.

На празникът присъстваха Атанас Христов – председател на Общински съвет „Тунджа“, кметът на община „Тунджа“ – Станчо Ставрев, заместник-кметовете Пламен Петров, Стоян Петков и Тодор Налбантов, както и служители на общинската администрация.

Станчо Ставрев приветства всички присъстващи на тържественото събитие и сподели част от идеите си за бъдещето на общината.

След словото на кмета, децата от група „Дъга“ с. Роза, при Детска градина „Звездица“, село Скалица, поздравиха присъстващите с изпълнението на песничките „Коледна приказка“ и „Коледна елха“.

След красивите изпълнения на децата, които допринесоха, за Коледното настроение, последва запалването на украсата. Децата вълнуващо отброяваха секундите от 10 до 0 и си пожелаха, да са много здрави!

Очите им грейнаха, заедно с лампичките по Коледното дърво. Духът на Коледа, се настани пред сградата на общината. Освен положителните емоции, децата получиха подаръци от ръководството на община „Тунджа“ и заедно си пожелаха „Весели празници“!