ГЕРБ Ямбол регистрира Димитър Иванов за кандидат за кмет на Ямбол и листа за общински съветници с водач д-р Димитър Рунков

ГЕРБ Ямбол регистрира Димитър Иванов като кандидат за кмет на Ямбол и обновена листа за общински съветници начело с д-р Димитър Рунков.

Листата на ГЕРБ дава знак за промяна и приемственост. ГЕРБ залага, както на много нови лица, на ярки професионалисти, на хора с принципи, на утвърдени в обществото имена, така и на познати експерти и кадри на политическата сила.

Първи в листата е д-р Димитър Рунков, съдов хирург. Млад, успешен и утвърдил се като хирург, както в ямболската болница, така и в други лечебни заведения. „Интересува ме как се развива Ямбол. Имам какво да дам и в обществения живот, както и професията ми на хирург. Работя със сърце и прецизност“, казва д-р Рунков.

Втори е кандидатът за кмет и областен координатор на ГЕРБ Ямбол Димитър Иванов.

В търсене на повече експертност, диалог с професионалното съсловие е и друго предложение в листата – Стойко Стойков. Експерт в сферата на образованието и управлението на образованието, началник на РУО Ямбол.

Като знакова фигура в листата на ГЕРБ влиза един от основателите на политическата структура в Ямбол, народен представител и бивш общински ръководител, уважаваният от членовете на партията Александър Стойков.

Приемственост в работата и опит в Общинския съвет не липсва в листата на ГЕРБ. Тук са имената на д-р Татяна Петкова, Явор Брънков, Николай Костадинов, Георги Миланов и др.

Икономисти, юристи, инженери, учители, хора от реалния бизнес, това е впечатлението от новите лица в листата на ГЕРБ за Ямбол – такива са Евтим Важаров, Димитър Димитров, Мирослав Козарев, Светла Иванова, Светлана Сарандева, Георги Данков, Диляна Ставрева, Анна Грозданова, Богдана Джурелова, Иван Иванов…

„ Работим за развитието на Ямбол, тръгваме със самочувствие, с нов подход и нови идеи да спечелим за пореден път доверието на гражданите на Ямбол и да продължим, с много работа и пак работа, да развиваме Ямбол, нашият град“, това каза кандидатът за кмет Димитър Иванов.