В навечерието на Професионалния празник на пожарникарите

НАГРАДИ ЗА ПЕТИМА СЛУЖИТЕЛИ ОТ РСПБЗН – СТРАЛДЖА

Антон Костов, инспектор V степен ДПК и ПД, командирите на екипи Георги Георгиев, Георги Величков и Веселин Шидерски, Ангел Йорджев, водач на специален автомобил – това са петимата отличени с „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ служители на РСПБЗН Стралджа за конкретен личен принос, проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения, стриктно спазване на служебната дисциплина и по повод професионалния празник на огнеборците.

Заслужено признание за хора, които добре познават работата си и я изпълняват с нужната отговорност и дисциплина! Заповедта е на директора на РДПБЗН Ямбол комисар Кольо Гяуров, който заедно със Стоян Тенев, нач. на РСПБЗН Стралджа, поднасят специални поздравления към всички служители и техните семейства с пожелания за много здраве, щастие и успехи.
Както наградените така и всички останали огнеборци от Стралджа неведнъж са давали доказателства за своята всеотдайност в работата и загриженост за опазване на населението от пожари и други бедствия. Затова се радват и на уважението на гражданите с очакване за недопускане на пожари в района, за бързи реакции при възникване на бедствия и решителни действия за предотвратяването на опасности от всякакъв характер.
Честит празник!