БСП – Ямбол дари 1545 лв. на ямболската болница

На 23 март ямболската организация на БСП дари сумата от 1 545 лв. на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ за закупуване на тестове за бърза диагностика на коронавирус и на лични предпазни средства на лекарите, медицинските сестри и медицинските работници на лечебното заведение.
В инициативата на БСП за събиране на средства са се включили зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин, общински съветници от „БСП за България“, основни партийни организации и партийни членове.
„Радваме се, че общината прие нашата идея за закупуване на апаратура и тестове за бърза диагностика на коронавирус за областната болница. Това показва, че ръководството на Ямбол има усет в кризисни ситуации да чува и други предложения. Вярваме, че този е пътят заедно да преодолеем тежкото предизвикателство, пред което сме изправени всички“, коментира председателят на ямболската организация на БСП Катя Георгиева. Тя призова колкото може повече ямболци и представители на бизнеса да се включат с дарения за ямболската болница, която има нужда от подкрепа точно сега.