Благотворителна изложба „Мъничко щастие“

Стоян Стоянов и Константин Зайков – представители на Ямболската фотографска общност, анонсираха благотворителната изложба под надслов „Мъничко щастие“, която ще се състои на 15 август 2017 г., от 10.00 часа,  в Дом за стари хора „Христо Ботев“, с. Болярско. Тя е насочена изцяло в „усмихването и радостта на обитателите от Дома“.

Идеята на изложбата е, чрез тези фотографии да бъде съхранен спомена за тези хора в паметта на техните наследници за бъдещи времена и да бъдат своеобразни „писма“ за бъдещите поколения, споделиха представителите на Ямболската фотографска общност.

Всяко семейство е различно. То има своите отличителни черти, свой ритъм и начин на живот, свой морал и своя ценностна система. То създава свои традиции и семейни празници, своя хармония, семейна атмосфера на честност, любов и сърдечност, свой индивидуален бит, уют, красота, своя памет и свои нравствени, семейни добродетели.

Целта на изложбата е да бъде припомнено на бъдещите поколения за семейството, в което са израснали, възпитани и са усвоили нравствените норми и ценности.

Участниците във фотосесията ще получат като подарък своя снимка, която могат да подарят на своите синове и дъщери, внуци и правнуци.

Организатори на изложбата са Община „Тунджа“, Дом за стари хора „Христо Ботев“, село Болярско и членовете на Ямболска фотографска общност.

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев поздрави представителите на Ямболската фотографска общност за инициативата и ги насърчи да инициират и провокират следващи прояви с благотворителна насоченост.