Авторски спектакъл „Със смеха на Чудомир“ в община „Тунджа“

Много овации за авторският си спектакъл „Със Смеха на Чудомир” събраха от шест села на община „Тунджа” актьорите Велика Видева, Звезделин Минков и Вартарес Минареджиян. Изключително забавните ситуации и диалози, които майсторски пресъздадоха актьорите, предизвикаха много смях и настроение сред зрителите в оживените салони на читалищата.

От 10 до 13 април 2018 година, тримата актьори бяха гости в селата Робово, Каравелово, Асеново, Драма, Гълъбинци и Сламино. За пореден път те бяха очаквани и радушно приети от жителите на общината.

На 19 и 20 април 2018 година, актьорите ще се срещнат с жители и гости от селата Генерал Тошево, Меден кладенец, Болярско и Стара река, за да поднесат отново своя забавен и изпълнен с житейска мъдрост авторски спектакъл.

Представленията на тримата актьори са част от празничните прояви по повод Деня на община „Тунджа“ – 22 април.

Тези спектакли, заедно с поредицата прояви, включени в Програмата за празника на общината, предоставят уникална възможност на всички жители и гости на тунджанските села да се насладят на магията на театъра чрез един по-близък, жив и непосредствен контакт с изкуството. Представленията на тримата актьори ще оставят незабравим и неповторим спомен в съзнанието на хората, благодарение на настроението, което носят и възможността на всички жители на общината, от малки до големи, да се срещнат с колоритното творчество на Чудомир.