Юношеските отбори на Футболен клуб „Арена“ – Ямбол спечелиха титлите в своите областни шампионати

На специална церемония, организирана по случай успехите на юношеските гарнитури на Футболен клуб „Арена“ – Ямбол, с купи и медали бяха наградени юношите младша възраст, родени през 2006-2007 година, както и подготвителната група деца, родени през 2010 година. Двата отбора спечелиха Областното първенство на окръг Стара Загора, което беше голяма победа както за клуба, така и за ямболския спорт.

На събитието присъстваха заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов и председателят на Областния съвет на БФС – Альоша Лужецки.

„Благодаря Ви за постоянството и за упорития труд, с който карате всички нас да се гордеем. Няма как да не изкажа своите поздравления и на треньорите, без които тези успехи нямаше да бъдат постигнати. Вие научихте Вашите спортисти да имат търпение, мотивирахте ги и им показахте пътя, по който да вървят,“ каза заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов и допълни, че пожелава на всички, свързани с клуба, да покорят още много върхове.

От ръководството на Футболен клуб „Арена“ – Ямбол благодариха на всички, които помагат на отбора, като добавиха към това число и усилията, които Община Ямбол полага за развитието на спорта в града.

 За отбора, който има представители и в мъжкия футбол, както и женски тим, сега предстои заслужена почивка, след което ще започне и лятната подготовка, която е важен етап от поддържането на формата на футболистите.