Чаша вино, стихове за любовта и свещи

 Магазин за вино“Омая“ поднесе още една приятна изненада за своите клиенти и приятели. Станалата  вече традиция дегустация-наздравица с местни винарски изби този път беше съчетана с любовна лирика и романтична светлина на ръчно декорирани свещи.

  Поетичната дегустация „Глътка вино, прошепнати думи…” събра отново ценителите на хубавото вино в петъчната вечер. Този път символичен домакин на наздравицата беше Винарска изба “ Мараш“ – Стралджа, представена  от Климентина Станчева.

 

          

И докато гостите отпиваха белите и червени вина от сериите Мараш, Меандра и Lenea в магазина звучаха стихове от книгите „Отронени дихания“ и „Музика“, поднесени от техния автор Милена Йорданова. Пред гостите на „Омая“ тя се представи и със свои картини, рисувани с молив. 

             

 

 

Успешно в четенето на поетичните строфи за любовта и виното се включи и собственичката на магазина Снежана Енчева, която имаше и личен празник.  

    Атмосферата се допълваше от светлината и  неповторимото излъчване на  красиви свещи от серията „Любов“,  ръчно декорирани от Юлия Върбанова. 

      Месецът на любовта и виното продължава, а с това ще продължат и приятните изненади на магазин „Омая“. Всеки ден там ви очакват с богат асортимент от бутилирани и наливни вина, които може да закупите в приятна обстановка  и отлично обслужване.