Стартира кампанията по номиниране на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от Ямболски регион

Номинациите за кандидати за народнипредставители във всички общински структури на ПП ГЕРБсе провеждат от 26 януари до 8 февруари. Започва номинирането на личностите в листата за народни представители за Ямболска област. За листата на партията по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданскатаквота.

За кандидати за народни представители могат да бъдат номинирани членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, които със своя обществен авторитет и активна гражданска позиция, са доказали, че работят в интерес на обществото.

От 26 януари до 8 февруари всеки един членовете на ПП ГЕРБ в област Ямбол може да участва в номинациите, чрез които ще бъдат излъчени народните представители в следващия парламент. Номинации могат да направят всички членове на ПП ГЕРБ с платен членски внос. Те могат да бъдат направени в офисите на общинските организации на ПП ГЕРБ в Ямбол и другите общини, както и на e-mail:iambol@gerb.bg

Всеки член на партията може да направи до три номинации за народни представители. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданския сектор.

Общинските ръководства изпращат постъпилите предложения и номинации на Областното ръководство, което обобщава резултатите и изпраща предложенията на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Ямбол Петър Киров призовава всички членове на политическа партия ГЕРБ в общините Ямбол, Елхово, Стралджа, „Тунджа“ и Болярово да бъдат активни, да посочат тези, които достойно ще представляват региона и организацията в Народното събрание! Защото Вашият вот има значение!

След приключване процеса по номинациите, Изпълнителната комисия ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.