Станчо Ставрев: Тези избори ни дават надежда за едно разумно управление

„Много се надявам и искрено вярвам, че енергията, която ние и останалите политически сили , които проведоха достойна кампания против статуквото и едноличния режим на управления, не е била напразна и тази енергия ще бъде материализирана в едно разумно управление, от което България има спешна нужда и от което всички ние се нуждаем”. Това заяви на първата си пресконференция като народен представител Станчо Ставрев от платформата „Изправи се.Бг!” Това, което се случи на тези избори практически дава надеждата, че ще имаме едно разумно и предвидимо управление, допълни още той.

 По думите му България се нуждае от правителство с ясни цели и приоритети.  От България, която не се управлява от нечий джип.  „Имаме нужда от спокойствие, имаме нужда от пренареждане на приоритетите, от сериозна подкрепа за малкия и среден бизнес, от спешно пренареждане на социалните услуги, където в момента има изключителна динамика заради нова нормативна наредба”, коментира новоизбраният депутат.

Станчо Ставрев благодари на всички, които са гласували на тези избори, независимо от дадения вот,  защото тези избори носят промяната. С думи на благодарност се обърна и към останалите в листата на „Изправи се! Мутри вън!”, които заедно с него водиха позитивна и близка до хората кампания. „ Всеки един от хората, с които минахме през тези избори, е достоен да представлява Ямбол и региона и да участва във формирането на дневния ред на България. Безкрайно съм горд, че участвах в този отбор! „ заяви още той.

„Гласовете, получени на тези избори са доверие в аванс.Това са хора, до които нашите послания са стигнали и които са повярвали в нас. Това са хора, които заедно с нас са повярвали в нашите каузи. Благодарим на всички, които са гласували за нас. От тук нанатък сме още по-отговорни и още по-мотивирани първо,  защото трябва да защитим и оправдаем даденото ни доверие и второ, защото си поставяме за цел да стигнем до всички онези граждани, които имаха известни колебания и съмнения и до които нашите послания не успяха да стигнат.”, каза и координаторът на гражданската платформа за област Ямбол Мими Караколева.

  Успешен мандат пожелаха на Станчо Ставрев останалите от листата на коалицията.