Среща на ръководството на община Ямбол с управителя на „Грийн колект“

Кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият екип проведе ползотворна среща  с управителя на сметоизвозващата фирма „Грийн колект“ Ваня Атанасова, която даде своето уверение за по-добро сметосъбиране и почистване на град Ямбол.

            Гражданите ще могат да подават своите жалби и сигнали за не добре почистено пространство на телефонен номер 046 91 08 92, както и на e-mail адреса на „Грийн колект“ www.ugc@mail.bg.

            Фирмата, отговаряща за сметосъбирането на града отправя молба към гражданите на Ямбол да проявяват грижа към контейнерите, като не ги унищожават и изхвърлят незагасена жар през зимните месеци. При наличие на строителни отпадъци е нужно гражданите да се свържат с фирмата на горепосочените телефони и имейл адрес.

            В най-скоро време община Ямбол ще проведе обществено допитване до гражданите относно това на кои места трябва да бъдат поставени допълнителни контейнери.

            Напомняме, че за по-чистия и приветлив вид на града, в който живеем, отговорността е взаимна – на Общината и на нейните граждани.