Сдружения ДУКС АНТИКА и VIA PRAETORIA напускат гласуването в ИЗБОРЪТ НА ПУБЛИКАТА 2023

Във връзка с възникналата ситуация, касаеща спазването на правилата в ИЗБОРЪТ НА ПУБЛИКАТА, организаторите на конкурса за СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ПАНАИРА НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ И АНИМАЦИИ – КАБИЛЕ 2023 обявяват, че сдружения ДУКС АНТИКА и VIA PRAETORIA напускат гласуването. Решението е окончателно и не подлежи на преразглеждане. Линковете за гласуване към видео анонсите на двете сдружения са невалидни.

Припомняме, че за втора поредна година Регионален исторически музей – Ямбол и Община Ямбол организират международен конкурс за СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ПАНАИРА НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ И АНИМАЦИИ. Осем участници от страната и чужбина се включват в онлайн надпреварата. Кратките видео анонси на номинираните са публикувани на официалната фейсбук страница на ИЗБОРЪТ НА ПУБЛИКАТА 2023. По традиция победителят се избира от публиката и се определя на база брой харесвания.

Гласуването ще продължи до 15-ти септември. Победителят ще бъде обявен на 24-ти септември по време на  IX-я Панаир на туристическите забавления и анимации.

Линка, на който можете да дадете гласа си за своя фаворит, е приложен  към съответния видеоклип, публикуван на официалната страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1117395275875523/1117408345874216/?active_tab=discussion