Ремонтните дейности на улици в Ямбол продължават

В ход са планувани ремонтни дейности по няколко улици в Ямбол.

​            Извършва се подмяна на асфалтовата настилка на улица „Преслав“ в отрязъка между улица „Александър Стамболийски“ (до Областна дирекция на МВР – Ямбол) и улица „Г. С. Раковски“ (магазин „Вилтон“ до Подлеза). Ще бъде подменена също така  и тротоарната настилка в този участък с цел да се осигури достъпна градска среда.

​            Ремонтни дейности текат и на улица „Срем“– подменя се тротоарната настилка от лявата част. Поради множество сигнали и липса на достатъчно места за автомобилите на живущите на „Срем“ №3, Община Ямбол предприе дейности за изграждане на нови места за пракиране.

​            Текущ ремонт на пропаднала асфалтова настилка се извършва в к-с „Златен рог“ в участъка срещу бензиностанция „Геомекс“, както и в участъка от блок 17 до блок 19. Ремонт на асфалтовата настилка се извършва и в ж.к. „Диана“ до обръщалото на автобусната спирка, а на ул. „Чумерна“ в к-с „Възраждане“ се подменя паважната настилка.

​            Усилено се работи за изграждането на пътната настилка по ул.“ Константин Иричек“ и ул. „Стиляна Параскевова“ и пространството до Минерална баня. Предстои да се асфалтира и крайречната алея зад ПТГ „Иван Райнов“.