Приключи футболният турнир на малки врати организиран от ГЕРБ Стралджа

На 8 септември бе финалът на организирания от структурата на ГЕРБ в община  Стралджа футболен турнир на малки врати. И тази година състезанието премина при голям интерес на любителите на спорта.

Отличията на победителите бяха връчени от народния представител от Ямболско д-р Юлиян Папашимов и от общинския ръководител на ГЕРБ – Стралджа Росица Стоева. 

В надпреварата участваха 10 отбора от населени места в общината, като до финала стигнаха отбори от гр. Стралджа, с. Воденичане и с. Недялско. След оспорвани последни срещи и изпълнение на дузпи, на стадиона в с.Воденичане, купата грабна отборът на „Соколите“- Стралджа, след тях на второ място са ФК „Воденичане 2017“. Трети се класираха футболистите от „Рома“- Стралджа, а четвъртото място бе заето от отбора на с.Недялско – „Ламята Недялско“.

Турнирът по футбол на малки врати се превърна в ежегодно събитие, организирано от ПП ГЕРБ – Стралджа. Целта на спортното събитие е да мотивира младите хора от общината да участват активно в спортни мероприятия.

Пресцентър