Парламентарни избори 2021: Станчо Ставрев, „Изправи се.Бг“

Уважаеми жители на Област Ямбол,
Приятели,
Предизборната кампания е към края си. В нея срещнахме добротата в очите на хората, паметта и благодарността за стореното, за общия път, за постигнатите победи, за споделените емоции. За решените проблеми и поетите предизвикателства. За конкретните човешки истории, за реализираните проекти и политики, за преодолените препятствия и за покорените върхове. Бяха хубави дни на великолепни преживявания, в които срещнахме изправени хора със съвест, със съзнание и памет, с морал и ценности.
В тази предизборна кампания с хората от листата на Изправи се. БГ за Ямбол минахме като отбор. С Петър, Мими, Таня, Стоян, Пламен, Христо и Пламена споделихме време на съзидание, на общи каузи, цели и на страхотни емоции. С тях и с хората, които ни подкрепят, които вярват в нас и в посоката ни, не казахме нито една лоша дума. Не обидихме нито един човек. Не си позволихме нито за миг езика и действието на омразата, на интригата, на популизма, на злословието, на недостойните дела. През тази кампания минахме така, както искаме да се развива България – без много Аз, а с повече Ние. С перспектива. Със заедност. С добри дела.
На тези избори ще гласуваме за нова България. За България, която споделя грижата за децата със семействата. В която безплатните детски градини са преди всичко отношение, преди да бъдат облекчение за родителите. В която има равен достъп до образоване и целодневна организация на образователния процес. В която пълноценното и ефективно професионално обучение се развива в партньорство с бизнеса. В която има адекватна трудова реализация и достойно заплащане. Ще гласуваме за България, в която здравето е достъпно за всички. В която здравеопазването е национален приоритет и първостепенна държавна политика, а не бизнес. В която услугите за самотните възрастни и за хората с увреждания са достъпни и качествени. В която законът важи за всички и е над всичко. В която сигурността на хората е гарантирана както в големия град, така и в малкото село. Ще гласуваме за България на духа, в която културата и спортът са национални приоритети. И са поводи за гордост и самочувствие. В която читалищата са съвременни общностни центрове, не само с културни и обществени, но и със силни социални и социализиращи функции. В която ямболските кукери и коледари са част от Световната културна съкровищница на ЮНЕСКО. Ще гласуваме за България, в която във време на криза хората са по – важни от магистралите.
Уважаеми жители на област Ямбол,
Приятели,
Вярвам в каузата България.
В новия национален идеал.
В новата перспектива.
В думата ЗАЕДНО!
Благодаря за топлите думи, за отношението, за споделените мисли и емоции. За общия път.
С уважение,
Станчо Ставрев
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление