Парламентарни избори 2021: Станчо Ставрев: Има и такива празници на духа, които остават завинаги в сърцата ни

Празник на българските традиции и семейство организираха кандидатите за народни представители от „Изправи се.Бг“ в село Генерал Инзово. Облечени в народни носии както гостите, така и кандидатите от листата показаха, че носят България в сърцата си, като всички, че обединиха около мнението, че традициите са това, което ни обединява и съхранява като народ. Дано този хубав повод продължи да ни събира и занапред, защото само тогава, когато обичаш България и я носиш в сърцето си, можеш истински да се грижиш за нея и да бъдеш добър стопанин – каза водачът на листата с номер 8 Станчо Ставрев, и допълни, че облечен в риза с шевици, елече, потури и пояс на кръста човек се усеща някак си по-истински и близо до корените си.
На празника домакинът Станчо Ставрев посрещна всички с питка, гостите опитаха от вкусния пчелен мед, произведен от тунджански пчелари, а за обяд всички хапнаха традиционна българска скара. За добро настроение се виеха хора и пееха народни песни. Едва ли има българин, чието сърце да не трепне, когато чуе българския фолклор. Наше задължение като родители е ние да предаваме тези традиции на децата ни и още от съвсем малка възраст те да разпознават, да свикват и да запяват обичаните български народни песни – сподели Мими Караколева, координатор на „Изправи се.Бг и трета в листата за народни представители.
 
 
 
Станчо Ставрев, водач на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ за 31 МИР-Ямбол:
“ Има такива нетрадиционни срещи, които посвещаваме на традициите. На обичта към България. На Родината.
Благодарим на хората от Ямбол и Тунджа, на певческата група от село Победа, на домакините от Генерал Инзово за прекрасните емоции, за смисления и съдържателен разговор за България. Признателни сме за топлите думи, за споделената любов към Отечеството.
И такава може да е една предизборна кампания – позитивна, топла, човечна, човешка, с отношение към хората и към традициите. Точно такава, каквато искаме да е България след изборите. 
И да, номерът е 8“ 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление