Парламентарни избори 2021: Доника Панайотова, ВМРО: За нас основен приоритет е съхраняване на българското семейство и традиционните християнски ценности

Адв. Доника Панайотова – кандидат за народен представител от ВМРО в 31 МИР – Ямбол

Тя е на  44 години, родена е в град Ямбол. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Председател на Женската организация и секретар на областното ръководство на ВМРО в Ямбол. Семейна, с едно дете.

Основен приоритет в програмата на ВМРО е българското семейство, защитата на традиционните семейни ценности, грамотната раждаемост и отговорното родителство. Това заяви Доника Панайотова, четвърта в листата на ВМРО в Ямбол. В 45-ото Народно събрание ще отстояваме запазването на традиционното българско семейство от баща – мъж, майка – жена и техните деца и ще съхраняваме християнските ценности. Ще се борим против налагането на либералната идеология, която застрашава морала на нашите деца, допълни Доника Панайотова. И поясни – ВМРО предлага данъчни облекчения за семействата, които да им осигурят по 600 лв. за едно дете, 1200 лв. – за две деца, 1800 лв. – за три деца. Ще настояваме за увеличение на парите за втората година майчинство – обвързано с минималната работна заплата. Безплатни ясли и детски градини. Безплатни учебници за всички ученици. Затова, на 4 април, гласувайте за ВМРО и за нашата политика, насочена към младите хора, децата и българското семейство!

За Доника Панайотова гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина и преференция 104.

Купуването и продаването на гласове е престъпление