Парламентарни избори 2021: В село Маломир застават зад кандидатите на ВМРО

1️⃣✅ Зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки подкрепи водачът на ВМРО в Ямбол Мария Цветкова и кандидатите за народни представители на патриотичната партия в 31 МИР. Мария Цветкова беше сред най-дейните народни представители в 44-ото НС от Ямболския регион.

    Джамбазки и кандидатите на ВМРО бяха посрещнати сърдечно от жителите на село Маломир. Повече от два часа разговаряха с тях за постигнатото от ВМРО през изминалия мандат, за обещанията, които са поели и изпълнили конкретно към маломирци и онова, което още имат да свършат на местно и национално ниво. Показаха на Ангел Джамбазки ремонтираната църква “Свето Успение Богородично” в селото, която се нуждаеше от спешен ремонт и беше реконструирана благодарение на упоритостта и инициативността на Тодор Налбантов – кмет на с.Маломир, втори в листата за народни представители в Ямбол и областен председател на ВМРО-Ямбол. Още в началото на благотворителната кампания се включи и Мария Цветкова, която също дари средства за реконструкцията на 150-годишния православен храм, който е паметник на културата от местно значение.

Ангел Джамбазки, водачът на листата на ВМРО в Ямбол Мария Цветкова и останалите кандидати Тодор Налбантов, Емил Попов и Доника Панайотова поднесоха цветя на паметника на дядо Желю войвода, който живее и умира в с. Маломир.

1️⃣✅ За ВМРО и изпълнените обещания гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина! Защото за тях България е над всичко!

#ВМРОНомер1 #БългарияНадВсичко

Купуването и продаването на гласове е престъпление