Отлично представяне на отбора по лека атлетика на ОУ „Любен Каравелов“

Отлично  се представи отборът по лека атлетика на ОУ „Любен Каравелов“  във финалите на Ученическите игри, които се проведоха на Градския стадион в Ямбол.
Момичетата премериха сили с още девет отбора от страната, достигнали до финалния етап от надпреварата и в комплексното класиране завършиха на трето място след Бургас и Плевен. В индивидуалната надпревара убедителна победа и златни медали  в щафетното бягане 4х100м спечелиха Пламена Янева, Борислава Мангелова, Марая Стоянова  и Паолина Иванова.
    В индивидуалното класиране в бягането на 100 м Пламена Янева спечели сребърен медал,  а на скок височина Марая Стоянова се окичи с бронзов медал. На 100 метра Паолина  Иванова се класира пета, а в скок дължина  на 10 място. В дисциплината 400м шесто място зае Борислава Мангелова, а  осмо –  Марая Стоянова. В крайното класиране на дисциплината тласкане гюле четвърта е Антония Топузова, а осма – Стелияна Илиева. Малко не достигна и на Пламена Янева да се окичи с медал в скока на дължина и тя остана с четвърти резултат, а Никол Атанасова  зае 11 място в  скок височина. 
Ръководител на отбора е преподавателят по физическо възпитание Събина Ангелова.