Местни избори 2019: Хората от „Бенковски“ и „Златен рог“ в открит диалог с кандидата за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов

sdr

„Първото, което гарантирам е откритост, диалог и отношение към гражданите на Ямбол. „Благодаря ви за изразените мнения . Благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам Ямбол, с много работа”, това бяха първите думи на кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов при срещите си с гражданите в кварталите „Бенковски”, „Златен рог“.

„Първото, което хората искат от мен хората е приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам“, каза Димитър Иванов.

В откритите срещи на кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов и кандидатите за общински съветници с гражданите на Ямбол се представя новата по-активна и целенасочена политика към кварталите, която включва цялостна визия за развитие.

Чуваме и конкретните искания на живеещите в кварталите и ги включваме в нашата управленска програма, казаха кандидатите за общински съветници.

С хората от квартал „Бенковски“ обсъдихме необходимостта от повече сигурност в района, поставяне на видеонаблюдение и превенция с общински патрули. „Ангажирам се с това. Живеещите тук трябва да чувстват сигурност“, каза Иванов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ се ангажира още и с подобряване общественото транспортно обслужване на квартала, с това автобусният транспорт да отговаря на нуждите на хората.“ Ще преразгледаме транспортната схема и часовете на движение на автобусите“. Димитър Иванов постави на обсъждане с живеещите в квартала и въпроса с гаражите и паркоместата, за да разбера техните предпочитания за повече паркоместа или на гаражни клетки държат.

„Като станете кмет искам да направите за мен и моите приятели детска площадка до блок 7″, това пожела да е едно от първите неща, които Димитър Иванов ще направи като кмет на Ямбол, малката Деница от к-с Златен рог. И получи положителен отговор от кандидата за кмет на ГЕРБ и общинските съветници. „Защото за нас децата и младите хора са важни и нашата политика към тях ще е активна. Необходими са нови спортни и детски площадки“.
„Аз съм човек на действието и мотото на нашата кампания „Работа, работа, работа много ми допада, а хората тук в Златен рог искат точно това, конкретни действия“, каза водачът на листата д-р Димитър Рунков. Исканията на живеещите в квартала са програмата за саниране да продължи, осветлението да работи, да има видеонаблюдение за повече сигурност. „Ще преразгледаме тарифите на местните данъци и такси и ще вървим към намаляването им, за да дадем малко въздух на граждани и местен бизнес“, категоричен е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов. Работа, работа, работа много ми харесва“, каза водача на листата д-р Димитър Рунков. Е, хората от Златен рог очакват точно това. Желанието на живеещите в квартала е Програмата за саниране да продължи, осветление на квартала и видеонаблюдение.
„Искаме да дадем глътка въздух на гражданите и бизнеса с преразглеждане и намаляване на такса смет и местните данъци и такси“, категоричен бе кандидатът за кмет на Ямбол Работа, работа, работа много ми харесва“, каза водача на листата д-р Димитър Рунков. Е, хората от Златен рог очакват точно това. Желанието на живеещите в квартала е Програмата за саниране да продължи, осветление на квартала и видеонаблюдение.
„Искаме да дадем глътка въздух на гражданите и бизнеса с преразглеждане и намаляване на такса смет и местните данъци и такси“, категоричен бе кандидатът за кмет на Ямбол мпания Работа, работа, работа много ми харесва“, каза водача на листата д-р Димитър Рунков. Е, хората от Златен рог очакват точно това. Желанието на живеещите в квартала е Програмата за саниране да продължи, осветление на квартала и видеонаблюдение.
„Искаме да дадем глътка въздух на гражданите и бизнеса с преразглеждане и намаляване на такса смет и местните данъци и такси“, категоричен бе кандидатът за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление