Местни избори 2019: Тунджа Заедно Можем

 С прекрасна тракийска песен посрещна село Ханово кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Кметът на селото Павлинка Георгиева – един от най – опитните и компетентни представители на местното самоуправление, направи подробен отчет на работата през изминалите четири години и представи ясна визия за развитие на селото през следващия мандат. Инвестиции във водоснабдяването; ремонти и рехабилитация на пътната и уличната мрежи, съобразно възможностите на общината; подобряване на облика на читалищната сграда; изграждане на център за социални услуги; силна подкрепа за богатата художествена самодейност – това са част приоритетите за развитие на Ханово през следващия управленски мандат.

      Активна и енергична младежка общност има в Ханово. Младите хора от селото са носители на поредица от призове от Младежкия фестивал на общината „Тунджа – творчество и иновации“, който се провежда в село Безмер. В открит и позитивен диалог с кандидатите за кметове и общински съветници, те поискаха целенасочена и последователна политика за младите хора в селото, чийто брой все повече се увеличава. Инвестиции в обществените пространства и изграждане на зони за отдих, организиране и провеждане на младежки и спортни прояви в Ханово – това са предложенията, които ще бъдат включени в програмата за управление на общината през следващия мандат.

     И тази среща с тунджанци се случи в приятелски дух, с усещането за общност, с много настроение, с перспективата на победата с номер 56, с енергията на формулата ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!