Местни избори 2019: Стойко Стойков, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Димитър Иванов поставя децата, младите хора и образованието като акцент в работата си като кмет на Ямбол

Стойко Стойков, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Димитър Иванов поставя децата, младите хора и образованието като акцент в работата си като кмет на Ямбол

Стойко Стойков, професионалист свързал живота си с учителската професия и образованието, началник на Регионалното управление на образованието в Ямбол, кандидат за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ, застава зад Димитър Иванов, като кандидат за кмет. „Подкрепям Димитър Иванов за кмет на Ямбол, защото знам, че работи за развитието на образованите в Ямбол. За него децата, инвестициите в младите хора и тяхното бъдеще са важни“.

Заложеното в приоритетите на ПП ГЕРБ в сектора за следващия управленски период ще продължат да променят и развиват образованието в Ямбол:

  • Осигуряваме безплатни учебни помагала за всички деца в предучилищна възраст.
  • Намаляваме таксите за детски градини, ясли и детска кухня
  • В следващите 4 години ямболските училища да бъдат добре оборудвани, децата и младите хора да учат в удобна и модерна среда.
  • Развиваме образование съобразено с търсенията на пазара на труда. Подпомагаме ямболските деца в тяхната бъдеща професионална реализация.
  • Работим по Общинска програма за насърчаване и повишаване на грамотността.
  • Изграждаме нови спортни и детски площадки за спорт и забавление на децата и младежите.

За да реализираме тези идеи, подкрепете ни с номер 43 в бюлетината за кмет и общински съветници!

 

Купуването и продаването на гласове и престъпление