Местни избори 2019: Савино, Ботево и Меден кладенец посрещнаха кандидатите на БСП

Слънчево и топло посрещана село Савино кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. Редом до ремонтираното с европейски средства читалище и изградения с ентусиазма на местната общност християнски храм, тунджанци говориха за свършеното и за перспективата на утрешния ден. Малката и сплотена местна  общност на Савино заедно формулира проблемите и приоритетите на селото, заедно ги заявява и отстоява. Този дух, специфичен за тунджанските села, тази сплотеност и екипност е най – същностната характеристика на общината. Именно той помага на хората заедно да посрещат предизвикателствата, но и заедно да  съпреживяват радостите.

    Ефективното улично осветление, навременната медицинска помощ, пълноценните социални услуги, оптималната грижа за децата и възрастните – това определят хората от Савино като най – важните и нужни ангажименти на общината.  За предстоящото благоустрояване на парковото пространство, за необходимостта от по – добри пътища и улици говориха още хората. И заявиха отново, ясно и категорично, като истински сплотена общност подкрепата си на местния вот с номер 56, защото ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

 

 

С цветя за Ботев в Ботево започна срещата  на кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа с жителите на селото. За стореното през годините, за отличното партньорство с кмета на населеното място и кандидат за следващ мандат Георги Танев, за предстоящата реализация на един от най – мащабните инфраструктурни проекти на общината с европейско финансиране, чрез който ще бъде подменена част от водопреносната мрежа в селото, за политиките за децата, за семействата, за възрастните говориха Георги Стоянов Георгиев и кандидатите за общински съветници. Благодарност за свършеното и конкретни предложения за управленската програма на следващите четири години имаше в думите на ботевци. С почит и уважение към земята и традициите се отнасят хората от община Тунджа. Ясна перспектива, убеденост в правилния избор с номер 56, усещането  за общност  и споделени възгледи за новия мандат остави у тунджанци този искрен, откровен и сърдечен разговор.

В обновена читалищна зала с хляб, замесен от трудолюбивите тунджански ръце, с цветя и песен започна срещата на кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа с жителите на село Меден кладенец. Гласовете на жените от местната певческа група бяха знак на благодарност за подкрепата на общината през изминалите четири години и почит към съхранените тунджански традиции и. За ефективното улично осветление, за повече сигурност с въведеното видеонаблюдение, за предстоящото благоустрояване на парковото пространство в селото, за поетите и изпълнени социални ангажименти беше сърдечния, добронамерен и откровен разговор.

     Жителите на Меден кладенец изразиха категоричната си и недвусмислена подкрепа за кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа на местния вот. Песен за Тунджа, цветя на паметника на загиналите за Отечеството, почит и признателност към хората и традициите, убеденост в правилността на избора и на формулата ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ с номер 56 имаше още и в тази вълнуваща среща.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!