Местни избори 2019: Предизборна среща в село Генерал Тошево

    Кандидатът за кмет на Община „Тунджа”  Иван Йоргов, издигнат от ПП АБВ, се срещна и разговаря с жителите на Генерал Тошево – едно от големите села в общината. Заедно с него бяха водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров, както и част от кандидатите на партията за кметове на населени места и съветници.  На срещата беше представен и кандидатът за общински съветник  на АБВ  от селото Димо Стоянов.

     Кандидатите споделиха с присъстващите част от приоритетите си за бъдещето на Община „Тунджа” и  очертаха най-важните стъпки  за решаване основните проблеми  за селата. „Всяко населено място в нашата община трябва да има лекарска помощ и това ще е една от основните ни задачи ако получим доверието ви на тези важни за всички нас избори”,  заяви кандидатът за кмет Иван Йоргов. Той увери хората от селото, че ако бъде избран ще направи така, че да няма повече закрити училища, „защото със затвореното  училище си тръгват и  младите хора”.

     „Бъдете активни на тези избори и не оставяйте шепа хора да решат  бъдещето на общия ни дом – Община Тунджа”, призова и водачът на листата Здравко Златаров. По традиция в края на представянето той дари книги на местното читалище. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление