Местни избори 2019: По случай 1 ноември: Предпремиера на книгата „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“

Книгата ще бъде представена именно в Ямбол, благодарение на екипа на В. Ревански 

През последните близо 30 години в България стана модерно да се твърди, че тук нищо не се получава. Но един млад автор – Даниел Пенев, ни доказва, че в България има хора, които градят нашата история и успяват да пробудят гордостта ни, че сме българи! Съвременни будители има и те са навсякъде около нас! С постъпките си тези известни и безизвестни хора работят, за да има по-добър живот в България. Те творят и градят, активно и без да пестят сили „воюват“ за да запазят духовните ценности на нацията ни. Вярват, че дори и в трудно време позитивната нагласа е движещата сила, която променя съдби.
 
   „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“ е заглавието на книгата, която ще бъде представена в Ямбол на 1 ноември, в 13.00 часа, преди София и други градове. А сред тези 30 личности е и Енчо Керязов – почетен гражданин на Ямбол, съветник по спорта президента, а след 27 октомври и общински съветник от екипа на Валентин Ревански. 
 
Предпремиерата на книгата ще се проведе в Художествена галерия „Жорж Папазов“. Целта на организаторите от екипа на В. Ревански е да подхранват любовта на младото ни поколение към историята на България! От всички училища в гр. Ямбол ще бъдат поканени ученици, на които ще бъдaт подарени 100 книги с автограф от автора и издателя.  Те ще имат възможност и лично да разговарят с автора Даниел Пенев и издателя Павлин Якимов.  
 
 Водещ на събитието ще бъде ямболлията Светлозар Желев, член на Обществен съвет на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, директор на Националния център за книгата към, както и водещ на рубриката „Литературен гид“ в рамките на предаването „Библиотеката“ по БНТ.  
 
Всички са добре дошли на предпремиерата на книгата за хората, прославили нашата страна! 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!