Местни избори 2019: Миладиновци, Симеоново и Дражево с подкрепа за номер 56

С цветя, с песен, с хляб и сол, с благодарност за стореното, с ясна и категорична  подкрепа посрещна село Миладиновци кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа.

     За политиките за децата и семейството, за професионалното образование в училището в Скалица, за услугите за възрастните хора, за осигуреното ефективно улично осветление, за навременното медицинско обслужване, за въведеното видеонаблюдение в полза на сигурността на жителите на селото беше разговорът. И за проблемите също, за дупките по улиците  и по пътната мрежа, за проблемите с водоснабдяването. Мъдри хора са жителите на тунджанските села, ясно им е, че няма как да бъдат решени изцяло тези проблеми, обаче без ясната и категорична намеса на държавата. С благодарност на подкрепата за самодейците и техните изяви, с още прекрасни тунджански  песни завърши тази вълнуваща среща. И остави у всички хубавото усещане за сплотеност, за взаимност, за общност, за перспективата на новия мандат.

 

Симеоново е пример за това  как и в малките  населени места има отлични перспективи за развитие на бизнес, това сподели на срещата с хората от селото кандидатът за кмет Георги Стоянов Георгиев и водач на листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. С благодарност за социалните ангажименти и за човешкия облик на управлението говориха симеоновци. Освежаване на маркировката, ремонти по уличната и пътната мрежа поискаха хората. В приятелския разговор всички заедно споделиха хубавите емоции от инициативата „С Тунджа в сърцето“, от празника „За хляба наш“, от прекрасните мащабни културни прояви по проекта „Тунджа“ – творчество и иновации“, от безбройните благотворителни и обществени инициативи с участието на местната общност и на бизнеса от селото. В края на срещата с думите ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ беше ясно и категорично поставена перспективата за следващия мандат.

С „Песен за „Тунджа“, с пълна зала и бурни аплодисменти посрещна село Дражево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. С разговор за стореното и за предстоящото протече и тази среща с тунджанци. С откровено и искрено обръщение, с посланието „Ние, дражевци можем“ се обърна кандидатът за кмет на селото Светлана Костова. Не с  празни обещания, а със заявката за споделени ангажименти с общината, с местната общност, с институциите е формулирана управленската й платформа за Дражево през следващите 4 години.

     Много е сторено, но и много още предстои – с тези думи и с перспективата на новия мандат завърши сърдечната и емоционална среща с дражевци. А на финала тунджанската изпълнителна Величка Русева подари на хората великолепни емоции с вечните, обичани и незабравими български песни.

        КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!