Местни избори 2019: Кандидатите на БСП на среща в село Могила

     Топло и гостоприемно посрещна село Могила кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. За осигуреното ефективно улично осветление, за ремонта на читалищната сграда, за пълноценните социални услуги за всички възрасти благодариха хората. И поискаха още по – добри пътища и улици през следващия мандат.

     Думи на благодарност за съвместната работа и категоричната си подкрепа за новия мандат отправиха Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа към кмета на селото Димитър Койчев. Той от своя страна сподели удовлетвореността си от партньорството и съвместните отговорности през изминалите четири години, изрази увереност в победата и пълноценната работа и през новия мандат.

     За изявите на една от най – колоритните и самобитни тунджански кукерски групи, за майсторът на маски от селото, за щедрите и сърцати хора, за първото издание на Могила рок фест в подножието на Бакаджика, за нагласата  за създаването на местен младежки фолклорен  танцов състав беше още разговорът. А песните на Величка Русева, кръшните и дълги хора пред читалището  бяха категорична заявка за сигурна и убедителна победа с номер 56.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!