Местни избори 2019: Георги Славов: Да повярваме, че сами определяме пътя си! Аз вярвам!

Съграждани, ямболлии,
В навечерието на местните избори се обръщам към вас с една единствена молба – да повярваме, че сами определяме пътя си, че съдбата на Ямбол зависи от нашия избор.
Градът ни е изправен пред изпитание. Трябва да решим в каква посока ще върви той през следващите четири години. Ще продължи ли устрема си с набраната досега инерция. Или ще поеме нов курс, изменяйки траекторията си. Лично аз нямам колебания в избора си да поискам доверието ви като независим кандидат за кмет. Увереност за това ми дадоха и десетките срещи, стотиците разговори с вас, проведени през изминалия месец, силната подкрепа, получена гласно и негласно от ямболлии.
Всичко, което съм направил като кмет през отминалите години, е пред очите ви. Стоя зад всяка моя дума и всяко мое действие с открито лице. Те са били посветени в името на добруването на нашия град.
И не, аз не се срамувам от Ямбол. Със сигурност е можело да се направят още много неща. Със сигурност, ако премиерът и министрите мислеха за Ямбол и идваха тук по-често, а не само по изборите, щяхме да постигнем много повече. Но и сами можем да градим бъдещето си. Убеден съм, че имаме сили да го направим и че трябва най-вече да разчитаме на себе си. Защото Ямбол е нашият дом и ние най-добре знаем как да се погрижим за него. Нужно е само да повярваме в себе си.
Аз вярвам!

Купуването и продаването на гласове е престъпление