Местни избори 2019: Веселиново посрещна кандидатите на АБВ

    „Сигурността на хората по селата е един от основните ни приоритети и ние ще работим в тази посока след изборите на 27 октомври, защото тунджанци заслужават да живеят спокойно в домовете си“. Това каза на предизборна среща в едно от най-големите села на Община „Тунджа“ кандидатът за кмет от АБВ Иван Йоргов. Във Веселиново той очерта основните моменти от програмата си за управление на общината и категорично заяви, че една от най-важните му задачи е да не допусне закриването на училища.
     На срещата присъства и водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров. Той подчерта, че традициите и духът на българското село трябва да бъдат запазени, а това може да стане с една правилна политика. Политика, която да възроди селското стопанство и да върне полагащото се място на земеделието и животновъдството – истинската същност на живота в селата. „Заставаме пред вас, за да поискаме да ни се доверите. Заставаме пред вас, за да ни видите и след изборите да знаете кои са хората, от които ще търсите помощ за решаване на проблемите в населените си места“, каза още Здравко Златаров.
       „Трябва да има надграждане на добрите практики, за да се създадат добри условия не само за работа, но и за живот по селата. Само това ще върне младите хора към корените им и ще даде нов живот на селата“, сподели пред жителите на Веселиново и кандидатът са общински съветник Валентин Драгиев. Той увери присъстващите, че партия АБВ има решения, но първо трябва да получи шанс да управлява.
     Нека бъдем активни и да не оставаме в домовете си на 27 октомври. Всеки глас е важен за бъдещето на нашата община, призоваха кандидатите на АБВ в края на срещата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление