Местни избори 2019: Валентин Ревански: Време е да върнем града на хората!

Поредицата от открити срещи с жителите на Ямбол продължава

В к-с „Възраждане“ в Ямбол от 35 години не е монтирана една нова скамейка, една нова люлка. Дори голяма част от улиците тук са просто черен път. Това споделиха жители на квартала на среща с кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип.
От десетилетие жителите на к-с „Възраждане“ чуват само обещания от общинската администрация, че ще им асфалтират улиците. До момента нищо не е направено, макар, че хората няколкократно са писали и писма за това до общината. Липсват и достатъчно паркоместа.
Хората от „Възраждане“, които плащат данъци наравно с всички ямболлии, сами облагородяват градинки край жилищните блокове, за да има поне децата им къде да играят.
И в к-с „Г. Бенковски“ децата няма къде да играят. Всичко по изградените преди години детски площадки е тотално разбито, споделят жителите на квартала.

Нередовен градски транспорт, пречещи незаконни гаражи, сериозен проблем с чистотата на квартала са нередностите, които хората, живеещи в к-с „Г. Бенковски“ споделиха на втората си среща с Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“.
Центърът може да е лицето на един град за неговите гости, но животът за града се ражда в кварталите, категорични са гражданите на Ямбол. Затова и одобряват Програмата за гражданско участие на Валентин Ревански и конкретно предложението да града да бъде пренесен опита от развитите държави – във всеки голям квартал да има изнесен офис на общината – не допълнителен щат, а служител, който ще съдейства на хората при попълването и получаването на документи, но освен това, ще извършва и бързи проверки на техните сигнали и жалби.
Срещите на Ревански и екипа му в кварталите на Ямбол продължават. Ако нямате възможност да присъствате, може да посетите техните офиси:


– ул. „Преслав 49“ /срещу ОДМВР Ямбол/
– ул. „Милин камък“ 48 /магазин „Сара“/
– ул. “ Ген. Владимир Заимов“ 12 /ДКЦ 1/
–  ул. „Граф Игнатиев“ 233 /до блок 62/
–  ул. „Индже войвода“ 14


На 27 октомври Валентин Ревански и неговият екип разчитат на Вашата подкрепа с № 11 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!