Местни избори: С ясна визия за развитието на село Роза и община „Тунджа“

В пълна зала, с ясна визия за развитието на Роза и на Община „Тунджа“ – така премина предизборна среща на Местна коалиция „България на регионите“ в населеното място.
Енчо Йоргов – кандидат за кмет на селото и Стелиян Славов – кандидат за общински съветник, заедно със своя приятел и съмишленик Стоян Динев са в основата на Сдружение „Роза 2022“, което заедно с местната общност променя облика на средата и обществения живот с поредица от граждански инициативи. Като част от Обществената платформа „С „Тунджа“ в сърцето“, те са двигател и на много от инициативите, които променят духа на общината, създават перспектива и новата визия на развитие.
С динамична интерактивна презентация, след проведено обществено допитване в социалните мрежи и лице в лице с хората, младежите представиха основните проблеми и приоритети на селото с ясна концепция за следващия управленски мандат. В обръщението им към розенци отсъстваше думата „аз“, така характерна за голяма част от управниците. Думите „ние“ и „заедно“ бяха в основата на диалога им със жителите на селото. С ясна представа за правомощията, задълженията и отговорностите на местната власт, младите хора се ангажираха и с медиацията с държавните институции за решаване на проблемите на хората и селото.
Интелигентни, амбициозни, знаещи, можещи и отговорни, истинско богатство за общността – така определи кандидатът за кмет на общината от Местна коалиция „България на регионите“ Енчо Йоргов, Стелиян Славов и Стоян Динев. За пътя на промяната и новата визия за развитие на общината и селото говори той с розенци. За спешната нужда от ремонт на центъра на селото и подобряване на състоянието на местната инфраструктура, за поставянето на ограничителни скоростта съоръжения, за изграждането на кътове за отдих в околностите на населеното място и подобряване на условията за спорт и отдих говориха с розенци кандидатите на Местна коалиция „България на регионите“.
С топли думи, с пожелания за успех на изборите и с просълзени от вълнение и гордост очи изпратиха розенци своите кандидати по пътя на промяната и успеха.
За Общината, за Роза!
 
 Местна коалиция „България на регионите“ с номер 68 в бюлетината
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!