Маги Халваджиян в Ямбол: Нещо лично. Без реклами!

Продуцент №1 на България ще бъде в града на 27 март от 17:30 в зала „БЕЗСИТЕН“

 

Маги Халваджиян и издателство „Софтпрес“ започнаха книжно турне, посветено на автобиографията на продуцента „Без реклами“, която се появи в края на миналата година. И до днес тя продължава да оглавява класациите за най-продавана книга в категория „Биографии и мемоари“.  

 

Първата спирка от турнето бе в Плевен, като вечерта премина повече от успешно със специални гости като Веско Ешкенази, Акад. д-р Григор Горчев и д-р Роберт Халваджиян, който долетя специално от чужбина, за да е до своя братовчед.  Книжното пътешествие на продуцент №1 на България продължава в град Ямбол. Събитието ще се проведе в зала „БЕЗИСТЕН“ на 27 март, сряда, от 17:30 часа.

 

В разговор с водещия на събитието и съавтор на „Без реклами“ – Влади Априлов, Магърдич Халваджиян ще разкаже повече за своя опит в шоубизнеса и за предизвикателството да стъпи на книжната сцена. Присъстващите ще чуят още и за професионалния път на един от най-известните режисьори и продуценти у нас, който ще сподели ценни съвети и вдъхновяващи практики от богатия си опит, както и любопитни подробности от кухнята на най-гледаните телевизионни предавания.

 

„Моята сила е в това, че почти мигновено разпознавам таланта, мога да мотивирам хората около мен и да им помогна да станат победители.“, споделя Халваджиян и допълва: „Защото ако те печелят, печеля и аз!“.

 

В автобиографията си „Без реклами“ Магърдич Халваджиян повдига завесата и разкрива всичко от своето минало – без сценичен грим, откровено, лично. Като в приятелски разговор телевизионният визионер грабва вниманието на книжните зрители и страница по страница разказва за превратностите, изпитанията и успехите в преломния си живот.

 

Повече за книгата може да прочетете на сайта на издателство „Софтпрес“  ТУК.