Корнелия Нинова: Община Тунджа е модел на социалната община с грижа за хората

“Поздравявам партийната организация  за силата, енергията и резултатите на президентските, парламентарните, европейските и местни избори в последните четири години. Четири избора – и  в четирите БСП е първа сила в общината.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред делегатите на отчетно – изборната конференция в Тунджа.

Тя поздрави кмета Георги Георгиев и екипа му: “На национално равнище ние се стремим  да сменим паралелната държава със социална, но вие вече сте изградили социалната община – безплатни детски градини за 600 деца, безплатно хранене на 1300 ученика и 1700 възрастни, цялостна политика с грижа за хората”.

Нинова отговори на въпроси за прекия вот за председател и предстоящите партийни събития: “Ще се радвам да се видим на Бузлуджа на 1 август. Тази година ще го направим с по-малко хора заради коронавируса, но ще бъдем заедно на историческата поляна. Вярвам на вас, членовете, за провеждането на прекия избор. Гласувайте, партията- това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България.“

Заедно с Корнелия Нинова в конференцията участваха зам.- председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай Пенев – депутати от района, както и областният председател на БСП – Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.

 

АнкетаВиж всички анкети

Видео

БСП в социалната мрежа

СъбитияВиж всички събития

Документи

%d bloggers like this: