Концерт на Сдружение „Гайтани“ – „Различни, но заедно“

Ви кани на 3.12.2019 г. от 15:30 часа в зрителната зала на община Ямбол концерт-спектакъла „Различни, но заедно“, посветен на Международния ден на хората с увреждания – 3 Декември. Това е Ден на почит и уважение към несломимата сила на хората с увреждания, които ежедневно с воля и кураж се борят с трудностите на живота.  Превърнала се в традиция, тази инициатива цели не само отбелязването на този ден, но и предоставяне на реален шанс на деца, млади и възрастни хора с увреждания да представят своя талант според капацитета на възможностите си в споделена и приятна атмосфера. Смятаме, че това е верният път, по който трябва да вървим, за да направим живота на хората с увреждания по-добър, по-радостен и по-пълноценен. Само по този начин бихме могли да променим наслоените представи за тях, да подобрим качеството им на живот и да ги направим активни участници в обществения живот.  

          Концерта има и благотворителна цел. Събраните от него средства ще бъдат предоставени за лечението на 37-годишната ни съгражданка Йорданка Митева, която е в инвалидна количка.

       Бихме се радвали, ако с присъствието си уважите нашето културно събитие, за да отдадем заслуженото внимание на хората със специфични потребности и като равни да им подадем приятелска ръка.

 

Управител сдружение Гайтани

Веска Ахмакова