Концерт на рапъра FYRE под надслов „Не на дрогата“ ще се проведе в Ямбол на 26 юни

С подкрепата на Община Ямбол, клуб „Интеракт“ и Превантивно-информационен център – Ямбол фондация „Камен Андонов“ организира концерт на известния български рап изпълнител FYRE под надслов „Не на дрогата“, посветен на Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества.

Събитието ще се проведе от 18:30 часа на 26 юни, понеделник, пред сградата на Народно читалище „Съгласие-1862“.

Огнян Павлов, известен с артистичния си псевдоним FYRE, се прослави с песен, посветена на френската футболна звезда Килиан Мбапе. Той не е само музикален талант, но и активно се занимава с бойни изкуства, които го държат далеч от вредни зависимости като алкохол и наркотици.

В рамките на събитието ще бъде разположена и шатра на Младежки парламент – Ямбол за набиране на средства в подкрепа на Димислава Николова, член на Младежки парламент – Хисаря, която е диагностицирана със Сарком на Юинг.

Организаторите на концерта и благотворителната инициатива се надяват, че към това събитие ще има интерес от страна на жителите и гостите на Ямбол.

Комбинацията от музика и посланията за предпазване на младите хора от наркотиците и наркотичните зависимости е силна предпоставка за създаването на здравословна и отговорна общност.