Коалиция от пет партии застава зад кандидатурата на Валентин Ревански

Коалиция „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“ (ПП „Движение за социален хуманизъм“, ПП „Българска партия либерали“, ПП „Възраждане на Отечеството“, ПП „Българската Левица“, ПП „Зелена партия“) застава зад кандидатурата на Валентин Ревански за кмет на Ямбол, както и зад цялата листа общински съветници от П „Пряка демокрация“.

Считаме, че е крайно време поста кмет на Ямбол да заеме човек, който не е партийно подчинен, който умее да обединява, да гради и да създава. А това Валентин Ревански го доказа през годините като предприемач, създал стотици работни места в областта, като радетел за българщината и родния край, като човек, отделил лично време и средства за прославата на Ямбол чрез талантите ни в спорта и културата.

Доказва го и сега като успя да обедини в обща кауза за Ямбол легендарни за историята на града ни и България имена като Енчо Керязов, Антон Шиков, д-р Валентин Вълчев, Димитър Плочев… Все личности, както и останалите кандидати за общински съветници от името на П „Пряка демокрация“, които са допринесли изключително много за Ямбол през годините.

Ямбол се нуждае от ПРОМЯНА и всички можем да я постигнем на тези избори с № 11 в бюлетината за кмет на община и бюлетината за общински съветници.

Петьо Анастасов,

пълномощник на Коалиция „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“